Over ons.

Al meer dan 15 jaar zijn wij een begrip in nieuwbouw en bestaande bouw. Bouwsector Nederland wordt gezien als het aanspreekpunt voor wandafwerking. Heb je vragen? Laat het ons dan weten..

Gestart in 2007

Destijds was er behoefte aan een centraal aanspreekpunt voor particulieren en behangers. Er moest een collectief komen die informatie kon geven over bouw gerelateerde onderwerpen. Er ontstond een online platform met specialisten op verschillende gebieden. Wij werken met verschillende partners.

De Missie

Online lees je vaak dat consumenten online op zoek zijn naar een vakman. Ze komen vaak uit bij behangers die achteraf toch niet het resultaat leveren wat ze in eerste instantie beloofde. Renovlies Behang besloot hier iets mee te doen. Bij ons huur je dus echt een professionele behanger in. Vakmannen met 10+ jaren ervaring!

Our Team

Geert van Renovlies Behang

Geert Hendrik

Directeur

Geert is het aanspreekpunt voor aangesloten behangbedrijven. Hij zorgt ook bij Behangservice NL ervoor dat aangesloten vakmannen hoogwaardige kwaliteit leveren met renovlies.

Luis van Renovlies Behang

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis is de gene die de dagelijkse leiding heeft over meerdere teams. Zo is hij het aanspreekpunt van de projecten door heel Nederland.

Sander van Renovlies Behang

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Sander is het eerste aanspreekpunt wanneer je een vraag hebt of een opdracht telefonisch wilt inplannen. Hij is zeer bekwam en werkt al meer dan 15 jaar voor onze organisatie.

De Renovlies Specialist van Nederland

In totaal werken er 30+ renovlies behangers bij Bouwsector Nederland. Deze hebben allemaal hun eigen regio. Zoek je een behanger? Huur ons dan in en maak gebruik van onze aanbieding. Meldt je direct bij ons aan!

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven